Дуа для удачі в справах – мусульманські молитви

Мусульманська молитва покликана поєднати людину з Богом і допомогти йому в справах. Віруючий мусульманин повинен не тільки вести праведний спосіб життя, а й знати молитви, які завжди йому допоможуть. Є спеціальні молитви для поліпшення стану справ в роботі, в торгівлі, в навчанні. Всі ці молитви бажано повторювати якомога частіше. Їх тексти існують на арабському і російською мовами, можна використовувати той варіант, який зручніше.

Для успіху в роботі і тяжіння грошей

Щоб за допомогою молитви залучити в своє життя удачу і фінансове процвітання, рекомендують підготуватися таким чином:

  • Тиждень не їсти м’яса і солодощів. Вживати в їжу тільки хліб і воду. Це сприяє зміцненню духовних можливостей людини.
  • Кожен день потрібно читати сури з Корану. Повторювати їх бажано не менше 10 разів на день.
  • Ретельно помитися перед тим, як торкатися до книги молитов.

Сама молитва для залучення грошей вимовляється один раз в день. Після її закінчення радять вийти на вулицю і роздати якусь кількість монет жебраком. Читати потрібно такий текст молитви.

“Про щастя, звертаюся до тебе, ім’ям Аллаха Милостивого! Будь володарем в моєму домі. Будь покровителем моєї сім’ї, захисти її від бід і негараздів. Будь моїм Сонцем, даруй мені радість. Створи мені рай на землі. Приходь в мій будинок, чекаємо тебе з нетерпінням! “

Для залучення грошей в свій будинок можна прочитати ще таку молитву. Вона має чималу силу.

“В ім’я Аллаха, Управителя всього сущого. Про Великий Аллах, захисти мене від проклятого шайтана. Дай мені притулок від горя і занепокоєння, дай мені силу, допоможи подолати боргову кабалу і приниження від людей. Відведи мене від того, що заборонене. Дай мені то, що належить згідно із законом. Прояви до мене милість Твою і звільни мене від тих бажань, що не Ти посилаєш “.

Жінки читають спеціальні замовляння: “Про Великий Аллах, даруй нам своє милосердя. Даруй нам багатство і благополуччя. Нехай всі мої близькі будуть здорові. Нехай всі, хто приносить в наш дім радість, будуть щасливі. Нехай у мого чоловіка і пана буде хороша робота , яка принесе нам достаток “.

Дуа для удачі в торгівлі

Багатьох прихильників ісламу цікавлять молитви, які допомагають збільшити продажі і поліпшити їх бізнес. Для поліпшення торгівлі рекомендується дотримуватися наступних правил:

  • То благочестя. Продавець зобов’язаний дотримуватися правил ісламу: постити, робити намази, закят, і т. Д.
  • Чесність. Не можна обманювати покупців, тільки в цьому випадку Аллах пошле благоденство.
  • Починати роботу потрібно рано вранці. Це найдієвіший шлях для здійснення мрій. Пророк Мухаммед читав таку молитву: “Великий Аллах, дай мені благословення вранці”.
  • Людина повинна бути підкорений долі і смиренно сприймати все, що дає йому Аллах.
  • Треба подавати милостиню людям, які її потребують. Аллах любить щедрих людей.
  • Продавати потрібно ті товари, які приносять користь людям. У них укладено більше благодаті.
  • Забороняється заздрити тим правовірним, у яких справи в торгівлі йдуть добре. Потрібно підносити молитви за їх успіх.

При дотриманні всіх цих правил мусульманин має шанс розраховувати на те, що його молитва буде почута Всевишнім. Ось тексти молитов, які рекомендується вимовляти для збільшення успіху в торгівлі:

  • “Те, що бажав Аллах. Немає сили, крім як у Аллаха”.
  • “О Аллах, Великий Господь! Віддай за нас наші борги і виведи нас з бідності!”
  • “Про Єдиний! О Великий! Я закликаю тебе через Мухаммеда – пророка твого! Я прошу тебе, Господь мій, дай їжу мені і моїй родині, дай хороший доля, за допомогою якого я зможу віддати борги, поліпшити справи”.

Дуа для удачі в навчанні

Багато студентів і школярі турбуються за свою успішність, тривожаться, що не зможуть скласти іспити. Але для віруючої мусульманина все можливе, і при правильному настрої і прочитанні необхідних молитов він неодмінно здасть все на відмінно. Перед іспитом потрібно зберігати спокій. Головна мета навчання – це заслужити задоволеність Аллага і послужити славі Ісламу .

Для допомоги в навчанні допомагають такі дуа для удачі в справах:

  • “Про Великий Аллах. Виведи мене з темряви незнання і дай мені світло розуміння. Будь милостивий до мене і відкрий мені світло розуміння”.
  • “О Аллах, що не дозволь мені збитися зі шляху або дозволити комусь іншому збити мене зі шляху. Не дай можливості мені поширювати невігластво або самому бути неосвіченим. Про Аллах побільшиш мої знання і захисти мене від непотрібних знань. Шукаю у тебе притулку від невігласів, які засуджують знають і бажаючих навчитися “.

За допомогою цих молитов є можливість підготувати свій розум до кращого сприйняття нового і поліпшити пам’ять. Але разом з тим потрібно старанно вчитися і готуватися до іспитів.

При вході в аудиторію студент повинен вимовити коротку молитву: “Бісміллях- ар -Рахман-ар-Рахім”.

Якщо трапляються важкі питання, то потрібно молитися Аллаху, щоб він зрозумів із і дав розуміння, що відповідати. Заборонено намагатися обдурити Аллаха і знаходити відповіді нечесним шляхом.

Якщо просити Аллаха про допомогу щиро, то вона обов’язково прийде. Віруючим в нього Аллах посилає великі блага.

Ссылка на основную публикацию