Молитва перед іспитом: на успішну здачу, на удачу в навчанні

Успішне складання іспиту залежить від знань учня, але допомога може надійти і від святих покровителів. Багатьом відомі випадки, коли студент вчив лише один квиток, а на іспиті витягав саме його. Іноді це можна назвати вдалим складанням обставин, але в більшості випадків таке відбувається завдяки заступництву згори.

Якщо мати старанно молиться за дитину, її прохання не залишаються без уваги. Божественна допомога супроводжує і учням, якщо вони щиро читають молитви про успішну здачу іспиту. Звичайно, підготовка до перевірки знань дуже важлива, але якщо студент сильно переживає, що не впорається з іспитом, молитва допоможе йому не тільки залучити допомогу понад, але і привести думки в порядок, зосередитися на досліджуваному матеріалі.

Молитви і ритуали

Від щирості молитви і чистоти помислів прохача залежить процес навчання і те, яка допомога буде надана згори. Якщо недбайливий учень випрошує у бога хорошу оцінку, але при цьому не докладає старанності в навчанні, мрії про звершення чуда на іспиті будуть марні. Коли ж заучування необхідних матеріалів не дається, але людина старається і при цьому вимовляє молитви, слова його обов’язково будуть почуті.

Існує безліч ритуалів і молитов про успішну здачу іспиту, але церковні канони відкидають дієвість ритуалів, не пов’язаних з церковними обрядами. Не потрібно звертатися до темних сил. Прохання про допомогу і удачі на іспиті слід підносити тільки до бога і святих покровителів.

Найсильнішими молитвами вважаються ті, які здає іспит або його батьки звертають до образів святих:

  • Сергія Радонезького.
  • Миколі Чудотворцю.
  • Матрони Московської.

За життя ці святі завжди підтримували людей у ??вченні, а й після смерті їх допомога сприяє навчанню.

Для батьків

Коли дитина виходить з дому на відповідальний іспит, необхідно звернутися до Господа з наступними словами:

«Господи, Ісусе Христе, до Тебе припадаємо і молимось Тобі, зглянься на нас до Тебе, хто молиться. Пом’яни Господи обітниці Твоя: «де двоє або троє зібрані в Ім’я Моє, там Я посеред них», паки згадай і по Воскресінні Твоєму сказане Тобою: «Аз есмь с вами до кінця віку». Благословив святої Твоя учні та апостоли після Вознесіння Його та обещавий їм Благодать Святого Духа і сподобився їх дару мудрости й розуму в день Пятьдесятний, створивши деяких з них вчителів премудрості віри. Даруй отроком нашим (імена) нині проходять екзаменаційні випробування того ж Духа Премудрості і розуму, якоже колись дарував і святим Твоїм учнем. Сподоби отроків наших без страху і збентеження ніщо ж не забуті з преподаних їм навчань і розумно викласти необхідну на випробуванні. Іспитів ж вони приязні і прихильні сотвори, якоже колись вчинив таке преподобного Сергія і праведному Іоанну і іншим твоїм угодником. Їх же молитвами укупі ж з мученицею Татіану, зі святителями Василем Великим, Іоанном Златоустом і Григорієм Богословом через Святого Твого Духа від Отця походить милостивий будь всім нам на віки віків. Амінь ».

Молитву Господу повторюють неодноразово, до самого години, в який починається іспит. Можна це робити навіть на роботі: необов’язково читати слова вголос – уявне звернення теж буде почуто.

Якщо батьки просять хорошу оцінку за здачу іспиту для дочки або сина, необхідно читати молитву, коли дитина знаходиться в школі, інституті чи університеті під час іспиту. Звертатися потрібно до Матрони Московської з наступними словами:

«Матронушка Свята, захисниця дітей і матерів, про одне тебе в цю хвилину прошу, нехай не прошу, а благаю. Дай сили кровинка моїй рідній, що не покинь її в випробуваннях важких, підсоби, легкий шлях покажи. Щоб квитки були нескладні, і відповідь щоб тримав Раб Божий (ім’я дитини), та удача щоб була над ним ».

Для здає іспит у ВНЗ

Щоб вдало скласти іспит, учню потрібно тричі: ввечері, вранці і перед входом в аудиторію прочитати молитву:

«Боже святий і в святих почіваяй, Трисвяте гласом на небі від Ангел славимо, на землі від людей у ??святих Своїх хвалений: давий Святим Твоїм Духом комуждо благодать у міру обдарування Христового, і тою поставівий Церкви Твоєї святої ови апостоли, ови пророки, ови ж благовісники, ови пастирі і вчителі, їх же словом проповіді. Тобі Самому чинному вся у всіх, мнози Звершилося святії в коемждо роді і роді, різними чеснотами благоугодівшіі тобі, і до Тебе нам образ добрих подвигів своїх оставівше, в радості прешедшая, готовий, в ньому ж самі спокуси биша, і нам напаствуемим помогати. Цих святих всіх згадуючи і їх богоугодну похвалив житіє, Тобі Самого, в них действовавшаго, хвалю, і онех доброчинність Твоя обдарування бити віруючи, старанно молю Тебе, Святе святих, дай мені грішному Последоват їх вченню, паче ті Твоєю всемогутнім благодаттю, небесні з ними сподобитися слави, хваляще пресвяте ім’я Твоє, Отця, і Сина, і Святого духа на віки. Амінь ».

Це дуже сильна молитва, багато учнів особисто переконалися, що після прочитання цих слів іспит проходить вдало. Тільки потрібно пам’ятати, що допомога від молитви дається лише тим, хто був старанним у навчанні. Молитва допомагає згадати все, що читав або чув учень про що здається предмет. Якщо ж учень не був особливо старанний, розраховувати можна тільки на саму дієву молитву, яка сприяє залученню удачі:

«Двері з двері, ворота з воріт, під червоне сонечко, під місяць Господню, як червоне сонечко осушує і обігріває ранкову росу, так би сох і грів весь світ про мене, Рабе Божої (ім’я). Як сороку з рушниці ніхто не вбиває, так би і мене, рабу Божу (ім’я), ніхто не смів ні поглядом, ні словом, ні думкою, ні розумом, ні навіюванням, не смів би ніхто, ніколи у все моє життя. Всім моїм лиходіям, всім моїм лиходіям сіль в очі, попіл на мову. Пом’яни царя Давида і всю лагідність його. Цар Давид, викрали всіх моїх лиходіїв і лиходіїв, всіх ворогів і супостатів і допоможи мені, цар Давид, в моїх справах швидкого, вдалого і благополучного успіху для мене, раби (ім’я), назавжди. В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь. Амінь. Амінь ».

Звернення до Сергія Радонезького

Святий Сергій Радонезький прославився в середовищі учнів тим, що в житті його відвертав від вчення, не міг він читати і запам’ятовувати підручники, але одного разу прочитав молитву, після цього випадку навчання святого налагодилася. Зараз багато віруючих звертаються до нього за допомогою в складанні іспитів та при захисті диплома з наступними словами:

«О, священна голово, преподобного і богоносного отче наш Сергіє, молитвою твоєю, і вірою і любов’ю, яже до Бога, і чистотою серця, ще на землі під обитель Пресвятої Тройці душу твою устроівий, і ангельського спілкування і Пресвятої Богородиці відвідування сподобився, і дар чудодейственния благодаті прийому, після відходу ж твоєму від земних особливо до Бога прібліжівийся і небесні сили пріобщівийся, але від нас духом любові твоє отступівий, і чесні твоя мощі, яко посудину благодаті повний і преізлівающійся, нам оставівий! Веліе ми маємо відвагу до Всемилостивого Владиці, молі врятувати раби Його, сущою в тобі благодаті Його віруючою і до тебе з любов’ю прітекающія. Випроси нам від Велікодаровітаго Бога нашого всякий дар, всім і коемуждо благопотребен: віри непорочні дотримання, градів наших твердження, світу уміреніе, від голоду, ні бурі позбавлення, від навали чужинців збереження, скорботним розраду, недуга зцілення, занепалим возставленіе, заблудженим на шлях істини і порятунку повернення, трудяться зміцнення, благоделающім в ділах добрих поступу і благословення, немовлям виховання, юним повчання, незнаючим напоумлення, сиротам і вдовиця заступництво, який відходить від цього часів аго житія до вічного блага приготовлені і напуття, сходять блаженне упокоєння, і всіх нас утверди твоїми молитвами сподоби в день Страшнаго Суду ШУІЯ частини визволитися, десния ж країни общники бити і блаженний отой голос Владики Христа почують: «Прийдіть, благословенні Отця Мого, наслідуйте приготоване вам Царство від створення світу ». Амінь. »

Слова цієї молитви допомагають в навчанні і при перевірці знань, коли потрібно згадати відповідь на питання з квитка. Якщо ж учень не готувався до іспиту, то і згадувати йому буде нічого. Звернення до Сергія Радонезького особливо добре допомагає, якщо досліджуваний матеріал ніяк не запам’ятовується. Потрібно тричі помолитися і продовжити навчання.

Молитва Миколі Чудотворцю

Микола Чудотворець ще за життя славився як покровитель учнів, він завжди вітав старанність і старання. Якщо учень прагнув знань, але у нього ніяк не виходило щось вивчити, святий напучував його, а в підсумку відбувалося диво – учень виявляв в собі відмінні здібності до наук. Якщо підготовка до іспиту не вдалася, наступними словами молитви можна просити Миколи Чудотворця про вчинення дива на іспиті:

«Про Святий Миколай, Угодник народний! Пам’ятаємо і шануємо ми свято доброту Твою. Не покинь же і зараз Божого раба грішного. Очисти розум від зайвих дум, будьте ласкаві на спокій душу мою. Даруй, будь поблажливий, мені кмітливості на іспит прийдешній! Вірую, Блаженніший Ти і справедливий, на порятунок Твоє сподіваюся свято, Почуй же свою молитву заради Господа нашого. Амінь ».

Для складання іспиту в ГИБДД

Багато хто не вірить в силу молитов, якщо питання стосується сучасних справ. Однак, здача іспиту на права в ДАІ не відрізняється від перевірки знань в інших областях наук. Якщо ПДР можна завчити, то проходження іспиту на водіння вже залежить не тільки від екзаменованих. Коли трапляється строгий співробітник ДІБДР, здача ускладнюється. У цьому випадку допомога понад незамінна. Для успішного проходження іспиту потрібно читати наступну молитву:

«Хто піде за Господом, той в знаннях сильний буде, як учні Господа. Хто піде за Господом, той завжди першим буде. Хто піде за Господом, тому завжди подяку за знання буде. Я піду за Господом. Прошу, пішли мені, Господи, удачу в здачі іспиту складного. Амінь, амінь, амінь ».

Завчивши ці слова напам’ять, можна повторювати їх під час водіння. Ця молитва дуже дієва, тому варто їй скористатися на іспиті, навіть якщо немає сумнівів в успішному результаті.

інша віра

Християни підносять свої молитви до Ісуса Христа, Господа, святих угодників, але існують і інші вірування. Іслам проповідує віру в Аллаха, тому студенти-мусульмани звертаються саме до нього в своїй молитві про успішну здачу іспиту:

«Раббішріх ща Садр. УЕ яссірлііі емріі. Уехлюль у’к’детел-лісееніі », що в перекладі означає:« Господи! Розкрій для мене мої груди! Полегшу мою місію! Розв’яжи вузол моєю мовою ».

Якщо людина атеїст, він також може просити про допомогу. Молитви необов’язково принесуть відмінну оцінку, але складені в особливому порядку слова допоможуть налаштуватися на позитивний результат і зосередитися на екзаменаційних питаннях.

Ссылка на основную публикацию