Молитва про заміжжя і щасливого особистого життя: кому читати в домашніх умовах

Статистика розлучень в наш час визначає положення інституту сім’ї в суспільстві.

Якщо більше половини шлюбів розпадаються в перші три роки, не дивно, що більшість людей в віці від 18 до 45 років самотні.

Невдалий шлюб, розрив відносин або довгий самотність стають причиною замкнутості.
Але не варто впадати у відчай, якщо не вдається побудувати сім’ю, в наш непростий час така проблема зовсім не рідкість.

На допомогу прийдуть сильні молитви, які допоможуть вам налаштуватися на позитив і створити щасливу міцну сім’ю.

Кому молитися про заміжжя і особистому житті?

Молитися про заміжжя слід певним святим. У кожного православного є свій святий покровитель, до нього можна звертатися з будь-якими проханнями.

Про заміжжя найчастіше моляться святому Миколаю Чудотворцю, Пресвятій Богородиці та Ксенії Преображенської, Матрони Московської.

Ці святі допомогли скріпити не один союз. Моліться, і будете почуті. Не важливо, як і де ви читаєте слова молитов, важливіше те, які у вас наміри.

Не можна просити про руйнування чужої сім’ї, такі помисли гріховні.

Молитва Миколі Чудотворцю

Святий Миколай Чудотворець допоміг багатьом людям. До нього звертаються з різними проханнями.

Він зробив багато чудес, яким не можна знайти раціонального пояснення. Люди зберігають ікони з його ликом в будинку, в машині, носять при собі.

Легенда свідчить, що Миколай Чудотворець врятував від сумної долі трьох сестер. Дівчата були вродливі і молоді, але їхня сім’я була настільки бідною, що батькові нічого було дати дочкам в придане.

Тоді він вирішив, що дівчата будуть промишляти на життя блудом. Микола Чудотворець почув його задум і підкинув йому мішечок з золотими монетами.

Підсумком історії стали три щасливих сім’ї: всі дівчатка вийшли заміж за улюблених чоловіків. Є багато інших історій і легенд. Молитви цього святого допомагають в різних ситуаціях.

Молитва Святому Миколаю Чудотворцю про заміжжя:

«О, Всесвятий Миколу, догоджаючи преізрядний Господній, теплий наш заступнику, і всюди в скорботах швидкий помічнику! Допоможи мені грішному і смутному в цьому сем житії, умоли Господа Бога дарував ми залишення всіх моїх гріхів, еліко згрішив від юності моєї, у всьому житії моєму, справою, словом, помислом і всіма моїми почуттями; і під кінець душі моєї допоможи мені окаянному, умоли Господа Бога, всього творіння Творця, избавити ма повітряних митарств і вічних мук; да завжди прославляю Отця і Сина і Святого Духа, і твоє милостиво предстательство, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь ».

Молитва Матрони Московської

Заступниця Матрона Московська завжди допомагає тим, хто молиться їй.

Важливо, щоб ваша прохання була щирою, вона нікого не залишає, вона чує всі молитви і допомагає. У цьому переконалися тисячі православних людей.

«О, блаженна мати Матрона, душею на небі перед Престолом Божим стоячи перед, тілом же на землі почівающі, і даною тобі понад благодаттю разлічния чудеса істочающі. Призри нині милостиво твоїм оком на ни, грішних, в скорботах, хворим і гріховних спокус дні своя іждівающія, утеши ни, отчаянния, зціли недуги наші лютої, від Бога нам по гріхом нашим попущаемия, визволи нас від багатьох бід і при важких обставинах, умоли Господа нашого Ісуса Христа простіті нам вся наша гріхи, беззаконня і гріхопадіння, ними ж ми від юності нашея навіть до теперішнього дні і години згрішили, та твоїми молитвами одержавши благодать і велику милість, прославим в Троїце Єдиного Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь ».

Молитва дівчини про заміжжя

«О, Всеблагий Господи, я знаю, що велике щастя моє залежить від того, щоб я Тебе любила всією душею і всім серцем моїм, і виконувала у всьому святу волю Твою.

Керуй же Сам, о Боже мій, душею моєю і наповнюй серце моє: я хочу догоджати Тобі Одному, бо Ти Творець і Бог мій.

Збережи мене від гордості і самолюбства: розум, скромність і цнотливість нехай прикрашають мене.

Неробство противна Тобі і породжують пороки, подай же ми полювання до працьовитості і благослови труди моя.

Оскільки ж Закон Твій святий наказує людям жити в чесному подружжі, то приведи мене, Отче Святий, до цього, освяченого Тобою, стану, не для догоди бажанню моєму, а для виконання призначення Твого, бо Ти Сам сказав: недобре чоловікові бути одному і, створивши йому дружину в помічницю, благословив їх рости, множітіся і населяті землю.

Вислухай смиренну молитву мою, з глибини дівочого серця Тобі віддаємо; дай мені чоловіка чесного і побожного, щоб ми в любові з ним і в згоді прославляли Тебе, мілосерднаго Бога: Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь ».

Православна молитва Богородиці

Свята Діва Марія є заступницею жінок і дітей. До неї звертаються з проханнями про захист дітей, про зцілення, про зачаття і заміжжя.

Можна просити Богородицю своїми словами. Досить тричі перехреститися перед іконою. Можна прочитати молитву: «Богородиця, діва, радуйся».

І після прочитання можна просити Богородицю про сокровенне. Якщо ваші помисли чисті, вона обов’язково заступиться і виконає прохання.

Нев’янучий Колір

Згідно з біблійною легендою, паломники приносили дари Пресвятої Богородиці у вигляді лілій.

Після підношення наступала весна, і все навколо починало розквітати. Це чудо іконописець зобразив на своєму полотні. Так з’явилася ікона Божої Матері «Нев’янучий цвіт».

Ця ікона є чудотворною. До неї приходять просити про сімейне благополуччя, заміжжя, народження дітей і їх здоров’я.

Святій Великомучениці Катерині

Жінки всього світу звертаються до святої Великомучениці Катерини з проханнями про сімейне благополуччя.

За життя ця свята благородно прийняла свою смерть. Вона була засуджена до страти шляхом відсікання голови.

У момент, коли кат виконав свою місію, люди побачили, що з рани тече не кров, а молоко.

Безліч церков носить ім’я цієї святої, вона допомагає всім, хто звертається до неї з проханнями.

Її ім’я було популярно серед народу сотні років назад, і до сих пір так часто називають своїх дочок. Катерина – означає чиста. Моліться, і будете почуті.

Корисне відео

Ссылка на основную публикацию