Молитва Святому Трифону про допомогу в роботі, щоб знайти хорошу роботу

Мученик Трифон один з найбільш шанованих святих у православній церкві. Він допомагає всім стражденним і нужденним, а натомість просить лише істинної віри в Бога й Ісуса Христа. Святий Трифон не тільки цілитель, чудотворець і заступник, але ще і покровитель всіх чесно трудящих. Недарма люди просять про допомогу в роботі, стоячи саме у його ікони. Молитва, спрямована до святого, допомагає знайти як гідну вакансію, так і захистити від різних проблем на робочому місці.

У яких випадках варто просити допомоги у святого Трифона?

Служителі церкви повідомляють, що найчастіше до святому мученику Трифону звертаються при проблемах з роботою, житлом, урожаєм, здоров’ям. Святий допомагає, коли вороги плетуть підступи або потрібно набути впевненості в своїх силах. Звертатися можна і в наступних випадках:

  • коли необхідно знайти нове місце роботи;
  • коли є проблеми в трудовому колективі;
  • коли потрібно змінити посаду;
  • коли є ризик звільнення;
  • коли є бажання добитися успіху і просунутися вище по кар’єрних сходах;
  • коли відбуваються постійні конфлікти з начальством;
  • при низькій заробітній платі (щоб оплата праці збільшилася);
  • для того щоб зміцнитися на новому робочому місці;
  • для того щоб працевлаштувати сина, дочку чи чоловіка.

Тексти молитов святому Трифону про допомогу в роботі

Молитва, звернена до Трифону, відкриває шлях до благополучного життя і успіху в роботі. Щире звернення до святого допоможе як самому потребує матеріальної допомоги людині, так і його рідним і близьким.

Щоб знайти нове гарне місце роботи, потрібно читати цю молитву:

Найсильнішим варіантом молитовного звернення до мученику Трифону про допомогу є читання акафісту. Це своєрідна хвалебна пісня, яка має велику силу. Читати звернення потрібно 40 днів перед іконою святого, біля якої повинна горіти лампада або свічка. Духовна праця потребує багато часу і сил, але результат може перевершити всі очікування. При читанні акафісту бажано не відволікатися і перебувати в відокремленому місці. Якщо людині не вистачає терпіння на такий духовний працю, то можна замовити акафіст в церкви, який прочитає священнослужитель.

Після всіх молитов буде помилкою скласти руки і чекати, що хороша робота впаде з неба або зміни відбудуться самі собою. Потрібно активно діяти і прикладати хоча б невеликі зусилля: шукати вакансії, ходити на співбесіди, говорити з начальством про підвищення.

Як правильно молитися

Головне – це налаштуватися на своє бажання, зрозуміти, яка допомога потрібна, і яскраво уявити кінцеву мету (молиться потрібно точно знати, чого він хоче). Якщо людина вирішила молитися вдома, йому необхідно:

  1. 1. Купити в церкві свічку для домашньої молитви або лампадку (якщо лампадку, то на додаток потрібно спеціальне масло, гніт, підставка для ладану і ладан). Лампадка і супутні матеріали обійдуться дорожче, ніж просто свічка, але користі від них буде більше – аромат, що виходить від ладану, дозволить створити потрібну атмосферу для молитви і швидко прийти до душевної гармонії.
  2. 2. Поставити свічку або лампадку поруч з іконою святого або в те місце, біля якого буде зручно читати молитву.
  3. 3. Умитися (краще повністю) і надіти чистий одяг.
  4. 4. зачини свої двері в кімнату, підпалити гніт свічки і відкинути всі зайві думки.
  5. 5. Потрібно згадати, як радять батюшки, все ті нехороші вчинки, які могли привести до ситуації, що склалася, покаятися, попросити подумки прощення у Бога і тих, кого образили.
  6. 6. Прочитати молитву.
  7. 7. Після молитви можна своїми словами висловити прохання про допомогу, подякувати святого і віддати доземний уклін.

Якщо людина бажає помолитися в церкві, то буде потрібно наступне:

  1. 1. Купити в церкві свічку.
  2. 2. Поставити свічку біля ікони святого Трифона.
  3. 3. Попросити вибачення у Бога за свої вчинки подумки (або заздалегідь покаятися на сповіді).
  4. 4. Прочитати молитву біля ікони.
  5. 5. Подякувати святого за те, що вислухав і віддати подячний уклін.

Щоб від молитви була користь, необхідно молитися регулярно. В окремих випадках це займає 40 днів або більше (коли люди беруться за читання акафісту). Виняток можуть становити випадки, коли людина приїжджає на мощі – тут ефект від молитви буде набагато сильніше, і вистачить одного звернення, щоб святий почув прохання. Чудотворна ікона з часткою мощей мученика Трифона розташовується в Знам’янському храмі в Москві. У таких сильних місцях відбуваються чудеса зцілення і неймовірною допомоги стражденним.

Особливо сильною молитва буде 14 лютого, коли в православній церкві відзначається день пам’яті знаменитого святого. У це свято можна поставити свічку біля ікони мученика Трифона і звернутися до нього з молитвою.

Як кажуть служителі церкви, найкраща молитва – та, що йде від серця. Потрібно бути щирим в зверненні до Бога і не мати ніяких корисливих цілей або бажань нашкодити комусь. Неважливо, в якому куточку світу знаходиться людина – якщо він праведний і вірить в силу молитви, святі обов’язково почують його і допоможуть.

Ссылка на основную публикацию