Найсильніша молитва на любов, на залучення чоловіки в своє життя

Божим призначенням кожної жінки є материнство. Створити міцну сім’ю мріють всі дівчата на планеті. Але не завжди виходить з першого разу знайти того єдиного, який зможе зігріти своїм теплом і подарувати здійснення цієї заповітної мрії. Найсильніша молитва на любов, дарована Господом на допомогу в пошуках коханого чоловіка, надасть величезну послугу, прискоривши доленосну зустріч. У Святому Письмі написано, що «дружина пристане до чоловіка, і будуть вони двоє – одне ціле», а в Ноїв ковчег всі живі істоти вирушили парами. Це говорить про великого бажанні Творця-Спасителя об’єднувати люблячі серця і благословляти дане підприємство. Саме тому пошук хлопця або чоловіка за допомогою молитви, для жінки є природною необхідністю.

Особливості молитви про кохання

Щоб правильно оцінити ситуацію і визначитися в пошуках любові, необхідно розібратися, що саме являє собою молитва на залучення чоловіки в своє життя і як її не сплутати з приворотом.

  • Молодій дівчині, яка мріє про взаємну любов і зрілої жінки, змушеної проводити час на самоті, необхідно запам’ятати головне правило: молитися про притягнення чоловіка слід тільки виходячи з найчистіших спонукань. Гріховні і негативні думки повинні бути повністю виключені, т. К. Любов є найсвітлішим почуттям, що не терпить компромісів у своїх витоків.
  • Ні в якому разі не слід плутати святу молитву з приворотом. Суть привороту полягає в підпорядкуванні волі чоловіка жінці. Він позбавляє жертву розуму, змушує робити не властиві чоловікові вчинки. До справжнього кохання це не має ніякого відношення. Приворот мають тимчасову дію, далі слід розплата за скоєне. Свята молитва ніколи не принесе шкоди, вона допоможе очиститися і поспілкуватися з Богом, що само по собі є позитивним фактором.
  • Молитва про кохання повинна бути спрямована на саме почуття, а не на конкретного чоловіка. Жінка, яка направляє прохання до Господа за певну людину, повинна розуміти, що дана молитва не дає їй гарантії про з’єднання з ним. Тим більше, якщо присутні меркантильні думки або просто вигода. Наприклад, залучити в життя начальника заради побудови кар’єри або відвести чоловіка, щоб помститися подрузі. В даному випадку молитви діють на поліпшення колишнього життя обранця або не діють зовсім.
  • У період самотності, жінці рекомендується постійно готуватися до зустрічі з коханим чоловіком. Просити допомоги у святих ікон слід, щиро вірячи в залучення щастя в особистому житті. Має бути довга робота, тому необхідно набратися терпіння.

Скільки триватиме очікування, відомо одному Господу Богу, тому не варто спокушатися і чекати миттєвого результату. Можливо, це станеться швидко, а може, доведеться молитися довгі роки. У будь-якому випадку можна з упевненістю стверджувати, що вищі сили завжди чують людей, винагороджуючи їх розумінням, терпінням і смиренністю.

Правила звернення до Господа в пошуках любові

Кожній жінці, яка мріє про те, щоб її полюбив гідний чоловік, слід ознайомитися з загальноприйнятими правилами прохання. Для цього рекомендується пройти довгий шлях постійної роботи. Це поведінка гарантує не тільки зустріч з коханим, але і дозволить зберегти і примножити любов на довгі роки.

  • Приступаючи до самостійного залучення нареченого, необхідно відвідати церкву, бажано сповідатися, причаститися, замовити молитви за здоров’я собі і своїм близьким, пом’янути покійних, роздати милостиню. Обов’язково поставити свічки Спасителю, Богородице і Миколи Угодника.
  • Купити в церкві дванадцять свічок, ікону Ісуса Христа, Пресвятої Богородиці, Миколи Чудотворця. Якщо більше довіри викликають інші святі, можна звернутися за допомогою до них. Найбільш дієвим в даному випадку буде звернення до Матрони Московської і Ксенії Петербурзької.
  • Для молитви в домашніх умовах рекомендується покрити голову хусткою, зручно виставити ікони, запалити свічки. Перед початком і після прочитання слід осяяти себе тричі хресним знаменням (перехреститися) перед кожною іконою. Текст бажано вивчити напам’ять або читати з листочка, але обов’язково вголос.

При зверненні за допомогою небесних сил, необхідно звільнитися від всіх сторонніх думок, зосередившись на словах. Читати слід осмислено, не поспішаючи, вкладаючи в обіг щире бажання стати улюбленою і полюбити. Від старанності залежить, як швидко молитва дійде до Господа.

Чудодійні молитви на залучення любові

Для залучення любові в православ’ї прийнято молитися Ісусу Христу, Пресвятій Богородиці, Миколі Чудотворцю, Матрони Московської, Адріану і Наталії. Час для молитви вибирається довільно, але найбільш підходящими є православні свята.

Дуже дієвою буде молитва перед Різдвом, в Хрещення, на Благовіщення, Вознесіння, Різдво Пресвятої Богородиці.

Ісусу Христу

Дуже дієва молитва, яка творить справжні чудеса за умови щирого бажання зустріти гідного хлопця і істинної віри в Бога. Прохання слід вимовляти щоранку протягом 7 днів.

При бажанні тривалість читання можна продовжити. Постійне звернення до Господа дозволить вибудувати гармонійні відносини з майбутнім обранцем.

Пресвятої Богородиці

Діва Марія сама є жінкою, тому жіночі страждання Їй особливо близькі і зрозумілі. Будучи Божою Матір’ю, Богородиця готова допомогти відчути радість любові і материнства. Прочитання звернення необхідно здійснювати щодня вранці протягом семи днів.

Надалі, текст можна вивчити напам’ять і вимовляти його при будь-якому зручному випадку до повного виконання бажання.

Миколи Угодника

Святий Миколай завжди поспішав на допомогу жінці в ув’язненні щасливого шлюбу і народження здорових дітей.

Дану молитву слід вимовляти щодня, в будь-який зручний для жінки час. Тривалість ритуалу не обмежена, текст рекомендується вивчити напам’ять і користуватися ним.

Матрони Московської

Дуже сильна молитва на любов, яка допомагає знайти гідного чоловіка і турботливого батька для майбутніх здорових дітей. Вимовляється щодня вранці протягом 10 днів і за бажанням до повного виконання мрії.

Віра в допомогу Пресвятої Матрони Московської обов’язково здійснить мрію жінки.

Адріану і Наталії

Дана молитва підійде дівчині, яка страждає від нерозділеного кохання. Це почуття провокує зупинку в особистому розвитку і перешкоджає розвитку нових відносин.

Щоб позбутися від старого почуття і знайти щасливе кохання, варто звернутися за допомогою до Адріану і Наталії.

мусульманські молитви

Найсильніша молитва для представниць мусульманського віросповідання. Перед прочитанням необхідно здійснити ритуальне обмивання, два ракаата додаткового Рамаза.

Найдієвішим читається текст, прочитаний в оригіналі.

Для допомоги жінці в пошуку кохання допоможуть багато святих, в силу яких вона вірить. На допомогу прийдуть Петро і Февронія Муромське, Ксенія Петербурзька, свята Катерина і інші небесні помічники. Але найголовніша робота залишиться за самою дівчиною, а результат обов’язково перевершить всі очікування.

Ссылка на основную публикацию