Найсильніша молитва на виконання бажання: за один день, в найближчий термін, моментально

Щоб поліпшити своє становище в певній сфері життя, люди будують плани і розраховують подальші дії. Але не завжди виходить вирішити проблеми самостійно, не вдаючись до допомоги вищих сил. Молитва на виконання бажання, вимовлена ??віруючою людиною від щирого серця, обов’язково допоможе в здійсненні заповітної мрії. Єдиною умовою повинні бути тільки позитивні думки в проханні, яка спрямована на добро і не заподіє нікому шкоди. Необхідно вірити в те, що потужна за своїм енергетичного заряду молитва, яка зраджує життя і виконує бажання, почне діяти моментально. Людина може цього не помітити, але все станеться саме так, адже Господу видніше, в чому полягає щастя.

Своєчасність Божої допомоги

Щоб змінити життя на краще і найближчим часом відчути себе щасливою людиною, необхідно підготуватися до певних дій. Слід розуміти, що навіть найсильніша молитва і щира прохання не завжди може допомогти в стовідсотковому і дослівному здійсненні мрії. Довіряючи свої плани вищих сил, рекомендується вірити в максимальну допомогу. Людині властиво помилятися, і бажання можуть навіть завдати тяжка шкода.

Свята молитва має на увазі повне довіру Господу, можливість перекласти вирішення проблеми на Його розсуд. Всевишній є людинолюбцем, тому Він ніколи не залишить своїх дітей без допомоги. А яким чином вона буде надана, можна проаналізувати після закінчення часу. Підтвердженням тому є рядки з Біблії, які оповідають про необхідність і своєчасність допомоги Божої, цінність якої людина усвідомлює через час.

Підготовка перед молитвою

Щоб правильно просити у Бога виконати бажання і з упевненістю розраховувати на швидке звершення прохання, необхідно запропонувати щось натомість. Людина не може сподіватися на постійну допомогу небесних сил, не проводячи богоугодних конкретних дій. Їх порядок повинен бути таким:

  • Відвідування церкви з пожертвуванням певної суми грошей, продуктів харчування або довільно обраних подарунків.
  • Исповедь перед священиком або щире покаяння в своїх гріхах. Обов’язкове запалення свічок перед святими іконами. Дим церковної свічки швидше доносить стогони людини до Господа.
  • Лаконічна і конкретна формулювання свого бажання в письмовій формі. Максимальна концентрація уваги на даному тексті, уявне представлення виконання мрії.
  • Щоденне прочитання тексту (вітається також багаторазове повторення свого бажання, написаного обов’язково від руки).
  • Вибір святого образу, до якого слід звернутися. Дану молитву необов’язково заучувати напам’ять, досить буде переписати текст від руки і зачитувати його з листочка.
  • Молитву необхідно вимовляти вголос, вникаючи в кожне слово і продумуючи пропозицію. Відсутність сторонніх думок і максимальне проникнення в суть тексту допоможе бажанню здійснитися в найближчий термін.

святі образи

Будь-який вибраний святий виконує щирі бажання людини, що вірить в його допомогу. Найпоширеніші молитви звернені до Господа, Пресвятої Богородиці (особливо іконі Скоропослушниця), ангела-хранителя, Святому Духу, Миколі Чудотворцю, святий Матрони Московської, святий Марті та ін.

Звернення до будь-якого святому має супроводжуватися тільки чистими помислами, які ні в якому разі не будуть шкодити іншим людям. Рушійною силою виступатимуть віра, надія і любов. Злоба і помста ніколи не будуть підтримані вищими силами, т. К. Господь є єдиним суддею, який має право вершити правосуддя.

Образ Ісуса Христа

Самим універсальним дієвим методом виконання задуманого бажання є звернення до Ісуса Христа. Вимовляти молитву слід вранці після пробудження і ввечері перед сном. Текст необхідно читати три рази, стоячи на колінах перед іконою, бажано запалити церковну свічку. Жінкам рекомендується покрити голову хусткою.

Молитва Божої Матері

Пресвята Богородиця завжди готова прийти на допомогу всім, хто до неї звернеться. Класичне звернення варто читати 2 рази в день вранці і ввечері по 3 рази, стоячи на колінах. Молитву слід вибирати, виходячи з суті свого бажання.

Кожна ікона з певною молитвою відповідає певному воздаянию (в особистому житті, бізнесі, здоров’я і т. Д.). Іншим способом є щоденне прочитання «Богородице, Діво, радуйся» по 9 разів протягом 7 днів. Це дієвий звернення максимально скоротить час виконання бажання.

святому Миколаю

Звернення за проханням про допомогу у виконанні бажання на адресу Миколи Угодника ніколи не залишиться непоміченим. Молитва повторюється 3 рази, стоячи на колінах перед іконою Святого Миколая з запаленими свічками. Дієвим буде як домашнє моління, так і похід до церкви з наявністю ікони улюбленого святого.

Святу Трійцю

Прохання про допомогу у Святій Трійці є одночасним зверненням до Бога Отця, Сина Ісуса Христа і Святого Духа. Така потрійність дозволить скоріше здійснити задумане, особливо якщо бажання стосується гармонії в чому-небудь.

Молитву варто вимовляти традиційним способом по три рази вдень і ввечері перед іконою Святої Трійці.

Святий Марфі (Марті)

Ця молитва на здійснення задуманого є дуже сильною і дієвою. Для відповідного обряду необхідно щовівторка 9 раз читати молитву перед іконами святий Марти, Ісуса Христа та Миколи Чудотворця.

Спочатку слід прочитати текст звернення до святої стариці, написаний власноручно, потім лаконічно висвітлити суть свого прохання і закінчити проголошенням молитви «Отче наш». Запалену перед іконою свічку не варто гасити, нехай вона прогорить до кінця.

Матрони Московської

Допомога цієї святої стариці відома далеко за межами Москви. Для здійснення заповітної мети необхідно придбати 11 свічок, ікони Ісуса Христа, Миколи Чудотворця та Матрони Московської.

Зосередившись на виконанні бажання, необхідно запалити свічки, прочитати самостійно написану молитву, озвучити свою мрію і прочитати «Отче наш». Повного догорання свічок чекати необов’язково, повторювати ритуал можна щодня до повного виконання задуманого.

Молитва Джозефа Мерфі

Молитва Мерфі з написаною ним книги «Магічна сила розуму» є дуже дієвим важелем для виконання бажання. Перед початком ритуалу необхідно сконцентруватися на позитивних емоціях, уявити свою мрію в уже здійсненому варіанті і приступити до прочитання молитви.

Ритуал слід проводити щодня протягом 14 днів вранці і ввечері.

Найкращий день

Якщо немає можливості проводити тривалі ритуали, можна скористатися проголошенням молитви, яка за 1 день може змінити життя людини. Найвдалішим і потужним часом вважається молитва на Новий рік, в день народження, і в молодика.

Дієвими будуть новорічні звернення напередодні Різдва Христового, старого Нового року і хрещення Господнього. У ці дні можна звертатися до Всевишнього, Діві Марії, ангела-хранителя і всім улюбленим святим.

В інших релігіях

Тибетська культура спрямована на підвищення духовного рівня людей і формування їх життєвого циклу. Ченці щодня промовляють певні мантри, які допомагають налагоджувати всі сфери життя. Постійне повторення і осмислення молитов активізує вплив на особисте життя, здоров’я, кар’єру і творчість. Саме тому люди всіх цивілізацій користуються тибетськими молитвами на санскриті і в перекладі на свою мову. Щоденне повторення фрази «Мангалом дішту ме маханеварі» допоможе налагодити життя і виконати заповітне бажання.

Народи Ісламу вірять в Аллаха, молитва до якого також допомагає у всіх сферах життя в цілому і здійснення конкретної заповітної мрії.

Віра людини в чудо є основою всього життя. Дуже хочеться, щоб придумані бажання виконувалися швидко і в повній мірі. Якщо цього не відбувається блискавично, слід розуміти, що мрія почала збуватися з моменту початку молитви. Варто трохи почекати, і вона здійсниться або перетвориться в іншу ступінь щастя, передбачити яку простій людині не під силу.

Ссылка на основную публикацию