Найсильніша молитва від всіх прокльонів

Сказані в гніві слова завдають потужний енергетичний удар по душевному та фізичному здоров’ю людини, якій вони призначалися. Позбутися від усіх видів проклять, в тому числі і родових, і їх наслідків допоможуть чудодійні православні молитви, читати які потрібно за певними правилами. Тільки щире звернення до Бога допоможе очиститися від негативу і повернути душевний спокій і гармонію в життя.

Прокльони і їх наслідки

Прокльони – негативні слова або думки з побажанням зла і бід, відправлені на адресу людини. Вони відрізняються від псування або пристріту простотою виконання і не несуть в собі елементів чорної магії. Але їх вплив на здоров’я, психіку людей, в тому числі маленьких дітей, і різні сфери життя може бути дуже сильним. Існує безліч різновидів прокльонів:

  • на смерть;
  • на хвороба;
  • на самотню і бездітну життя;
  • на скрутне матеріальне становище;
  • на постійні проблеми і невдачі і т. д.

Прокляття починає діяти з того самого моменту, як людина озвучує його. Після цього запускається негативна програма, яка призводить до таких наслідків:

  1. 1. Різко погіршується стан здоров’я, з’являється слабкість, депресія. Може проявитися важка або зовсім не виліковна хвороба.
  2. 2. Руйнується сімейне життя. Якщо людина не перебуває у відносинах, то він ніколи не знайде другу половинку.
  3. 3. Виникають значні фінансові труднощі. Можлива втрата роботи.
  4. 4. У деяких людей, особливо схильних до сторонньому впливу, розвивається алкогольна або наркотична залежність.
  5. 5. Псуються відносини з оточуючими, з’являється ненависть до знайомих, друзів, колег і навіть малознайомим людям.
  6. 6. Проклятий відчуває почуття тривожності, паніки, спостерігається безсоння або постійні нічні кошмари.

Якщо є хоча б два з перерахованих ознак, то сказані слова почали негативно впливати на людину. Необхідно терміново вживати заходів. Самостійно зняти прокляття допоможуть зцілюють і очищають православні молитви, що дозволяють відчитати до того ж і псування, і пристріт і нормалізувати енергетику потерпілого.

Навіть якщо прокляття накладається неусвідомлено, його автор через деякий час обов’язково буде розплачуватися за необдумані і різкі слова. Іноді ціна за них дуже висока. Тому перш ніж їх вимовляти, потрібно задуматися про наслідки.

Правила читання

Перед тим як читати православні молитви про зняття прокляття, пристріту або псування необхідно обов’язково попередньо підготуватися і дотримуватися таких правил:

  • Для початку потрібно відвідати храм, сповідатися і замовити заздоровну службу для себе.
  • Витримати триденний строгий піст, відмовитися від м’ясних страв і спиртного.
  • Поставити по три свічки біля образу Ісуса Христа, а також у кожній з ікон таких святих: Серафима Саровського, Матрони Московської, Миколи Угодника. Можна придбати ці чудотворні ікони в мініатюрі і зберігати їх вдома для захисту від поганих задумів ворогів і недоброзичливців, для очищення житла від негативної енергетики.
  • Для самостійного читання молитов додатково знадобляться наступні атрибути: свята вода (для окроплення дому та умовно) і дванадцять освітлених церковних свічок, які необхідно запалювати кожного разу, коли вимовляються слова, звернені до Бога.
  • Перед молитвами слід очистити душу щирим каяттям у гріхах і перед іконою Ісуса Христа вимовити: «Прощаю своїх ворогів, Господи. Прошу, помилуй їх! Дякую тобі за все послані мені випробування ».
  • Читати молитву необхідно двічі в день протягом певного періоду часу, щоб очистити енергетику від всіх накопичених проклять.
  • Для встановлення захисту звертатися до Бога потрібно хоча б раз на тиждень протягом місяця. Потім читати можна і раз в 40 днів для її підтримки.

Найсильніші православні молитви

Після прочитання молитов, які захищають від усіх проклять, пристріту і псування, протягом декількох годин або діб постраждала людина має відчути легкість на душі і поліпшення самопочуття. Якщо ж такого не сталося, то це свідчить про те, що молитва не подіяла. Можливо, слова були сказані нещиро.

Звернення до вищих сил від Єлисея Михайлова

Цей цілитель написав збірку «Курс Духовного очищення», в який включив молитви на всі випадки життя. Серед них є і та, що допоможе позбутися від проклять і створити захисний фон від них. Ця найсильніша молитва, вона читається протягом 40 днів відразу після пробудження і перед сном. текст:

«Я закликаю ангелів Божих і все Світлі Божественні енергії і сили, які можуть мені допомогти позбутися від усіх проклять. Якщо я когось проклинав у своєму житті, то я відмовляюся від всіх своїх проклять! Я усвідомлюю всі свої помилки! Я усвідомлено і назавжди знищую, спалюю Божественним Вогнем всі свої прокляття минулого, сьогодення і майбутнього часів!

Відтепер і назавжди я забороняю темним силам використовувати мої прокльони в їх темні справи. Я позбавляю всі свої прокляття всієї їх енергії і сили! Я спалюю всі свої прокляття Божественним Вогнем! Як я провів прокляття, так я їх і знищую! (Повторити цей абзац тричі).

І якщо на мені ще залишилися прокляття, послані іншими людьми, я їх теж позбавляю всієї енергії і сили! Я спалюю їх Божественним Вогнем! Нехай Божественне Світло наповнює мене і звільняє від усіх проклять!

Нехай Божественне Світло наповнить всіх людей, яких я коли-небудь проклинав! Нехай Божественне Світло спалить все прокляття, які я коли-небудь посилав на людей. Я звільняю всіх людей від своїх проклять! І я сам звільняюся від всіх проклять!

Нехай все люди, коли-небудь постраждали від моїх слів і думок наповняться Божественним Світлом, енергіями здоров’я, радості, щастя, любові і миру! Я благословляю всіх людей, яких коли-небудь проклинав! Я благословляю всіх людей взагалі!

Всім людям взагалі я посилаю яскраві божественні промені доброти, яскраві божественні промені щастя, яскраві божественні промені любові, яскраві божественні промені радості, яскраві божественні промені здоров’я, яскраві божественні промені процвітання, яскраві божественні промені світу, яскраві божественні промені благополуччя!

З самих глибин своєї душі посилаю ці яскраві світлі зцілюють промені всім-всім істотам Землі! Від щирого серця бажаю всім любові, радості, світла, щастя і вкладаю в це бажання всю свою енергію! Нехай переможуть світлі сили Землі і розсіються всі сили темряви! (Повторити цей абзац 3 рази).

В знак серйозності своїх слів і намірів я посилаю світлі промені всім істотам Землі, Космосу і Всесвіту! Нехай ці мої слова досягнутий найдальших глибин Всесвіту! Нехай ці мої слова почують і відчують всі істоти і сутності всіх видимих ??і невидимих ??людині просторів і вимірів! Нехай мої слова почують всі ангели і сам Творець! Нехай всі вони будуть свідками!

Відтепер і назавжди я позбавляю свої думки і слова будь-якої негативної, руйнівної енергії! Відтепер і назавжди мої думки і слова не зможуть заподіяти нікому шкоди! Відтепер навіть якщо я випадково і помисли погане або висловлю негативні слова, то нехай вони згорять прямо тут же, не заподіявши нікому шкоди!

Темні сили! Я забороняю вам використовувати мої негативні думки і слова в ваших темних справах! Якщо ви будете намагатися використовувати мої слова і думки в ваших темних справах, то вас спалить Божественне Світло! Відтепер і назавжди нехай мої думки, слова і справи наповняться Божественним Світлом і завжди несуть мені, оточуючим людям і всьому світу радість, щастя, здоров’я, любов, мир, мудрість, процвітання! (Повторити цей абзац тричі).

Нехай Божественне Світло відтепер і назавжди наповнить мене, всю мою родину, всю нашу країну і всю Землю! (Повторити цей абзац 3 рази) ».

Універсальні молитви від прокльонів, вроків

Можна скористатися і молитвою, яка знімає всі прокльони і порчу, яку слід читати протягом двох днів. Вона знищує негативний вплив і зцілює душу. Слова звернення до Бога вимовляються на талу воду.

Миттєво рятує від негативного впливу православна молитва з елементами змови допоможе очистити енергетику і повернути душевну рівновагу. Читати її треба близькому родичу потерпілого протягом дев’яти днів по ночах. Після цього людина повинна піти до церкви і прочитати ту ж молитву перед своєю іменною іконою.

Для позбавлення від прокляття допоможуть і такі молитви. Першу треба прочитати для звільнення від людського зла. При зверненні до Господа важливо пробачити всіх кривдників. Другу потрібно читати тоді, коли не вистачає сили для прощення своїх ворогів.

Зняти прокляття, пристріт і порчу допоможе православна молитва «Отче Наш», що читається протягом трьох днів. Її вимовляють перед освітленим хрестом або образом Христа. Знадобиться велика воскова свічка, куплена в церковній лавці. Необхідно щиро попросити Бога вилікувати душу від зла, заподіяного іншими, і про їх прощення. Після цього запалити церковну свічку і сім раз прочитати молитву, потріскування полум’я при цьому сигналізує про позбавлення від негативу.

Очищення енергетики дитини, проклятого батьками

Іноді батьки неусвідомлено можуть сказати слова прокляття на адресу власних дітей. Це здатне завдати непоправної шкоди їх душевного і фізичного стану. Позбутися від негативу допоможе молитва Богородиці для очищення від батьківських проклять. Її текст треба читати або того, кого прокляли, або комусь із його рідні. Необхідно діяти негайно за наступною схемою.

Назва молитви текст
Спочатку тричі читають «Отче наш»
Потім – один раз «Молитву Хресту»
Одного разу – «Живі в допомогу»

Далі слід прочитання «Молитви до Ангелу Хранителю»

Закінчити звернення до вищих сил потрібно молитвою «Зняття материнського прокляття»

Позбавлення від родового прокляття

Якщо прокляття насилають на людину духовно сильного або праведного, то негативний посил на нього не подіє. Але він здатний передатися його нащадкам і буде висіти над ними протягом довгого часу. Це так зване родове прокляття, і звільнитися від нього дуже складно.

Існує безліч православних молитов, які здатні позбавити рід від негативного впливу. Читати їх слід не менше сорока днів поспіль вранці і ввечері.

Допоможе і наступна коротенька, але дієва молитва. Читати її треба при дванадцяти запалених церковних свічках на піалу зі святою водою. При цьому необхідно бажати добра своїм кривдникам.

Ссылка на основную публикацию