Сильна молитва Іоанна Сочавського: на хорошу торгівлю, успіх в бізнесі

Молитви до святих стають дієвими не за рахунок словесного формулювання і кількості повторень, а завдяки щирій вірі молиться. Молитви до мученику Іоану на хорошу торгівлю стануть у пригоді тим, хто в роботі не творить зла іншим. Якщо торговець обманює покупців, продає прострочений товар – його молитва не буде почута. Згідно з житієм, святий Іоанн був успішним у справах, щедро допомагав нужденним, не шкодуючи грошей. Так він використовував свої блага для того, щоб служити ближнім. Поступаючи по вірі, надаючи милість, він сам сподівався на милосердя Боже і отримував благословення від Господа.

Молитися святому можна як вдома, так і в храмі. Якщо має бути важлива справа, можна попросити благословення у священика.

Про великомученика Івана

Не всі святі були ченцями і жили в затворі. Святий великомученик Іоанн Новий, Сочавський за життя займався торгівлею. Жив він у XIV столітті на території нинішньої Туреччини. Проводив дні в благополуччі, був побожний, допомагав бідним. Проповідуючи віру, був жорстоко мучений і обезголовлений. За переказами, на місці його смерті вночі з’явився стовп світла і образ палаючих лампад, три ангела співали псалми над тілом померлого.

Незважаючи на багатство і успіх, святий не побоявся сповідати Христа, втратити життя і разом з нею всі земні блага. Благочестивий приклад подає великомученик і всім людям – жити за заповідями, правильно ставитися до грошей, ділитися посланими благами і отримувати за це благословення Божі.

Не можна закликати допомогу святого на свідомо нечесну угоду. У таких випадках не варто звертатися до мученику, щоб не накликати гнів Божий.

Коли моляться святому?

Волають по допомогу до святого Іоанна Сочавського у всіх випадках, пов’язаних з торгівлею і іншим бізнесом.

Святому моляться в наступних потребах:

  • за успішну торгівлю;
  • продаж будинку, квартири, землі;
  • за успіх у бізнесі;
  • на початку нового підприємства;
  • при укладанні договорів;
  • в будь-яких труднощів у житті.

Для молитов до Господа і святих необов’язково прочитувати складні тексти і запалювати багато свічок. Займаючись повсякденними справами, можна повторювати короткі моління:

  • Ісусову молитву: «Господи, Ісусе Христе, помилуй нас! ».
  • Волання до Діви Марії: «Пресвятая Богородице, спаси нас, грішних! ».
  • Прохання до святого Івана Нового: «Святий великомученик Іоанн, моли Бога за нас! ».
  • Ангела-охоронця: «Ангеле Божий, хранителю мій святий, на дотримання мені від Бога з небес даний! Старанно молю тя: ти мя днесь просвіти, і від всякого зла збережи, і до благому діянню настави, і на шлях спасіння направ. Амінь ».

Їх легко вивчити напам’ять і в складні моменти повторювати про себе.

Сильна молитва Іоанну Новому

Молитва Іоанна Сочавського допоможе у важливій справі, такому як купівля-продаж житла, важлива угода, складні переговори. Її можна прочитувати як перед цією подію, так і щодня для успіху в справах. Таку молитву можна знайти в православних молитвословах.

Сильна молитва Іоанну Новому:

Після вдалого результату справи потрібно прочитати вдячну молитву до Господа і надав допомогу угоднику. Вдячна душа приверне багато благословень, а ропщущая може втратити все, що має.

Подячний моління з отримання просимого:

ікона святого

На іконі великомученик зображений в купецьких одязі з хрестом в руці, іноді з зеленим віттям або євангельським віршем. Образ зовні схожий з іконою святого Іоанна Воїна. Відмінність полягає в військовому вбранні останнього.

На робочому місці можна встановити ікони Христа, Богородиці, святому подвижнику. Так буде легше звертатися до Господа і святому за допомогою, образи налаштують на молитовний лад.

Церковна допомога

Перед реєстрацією підприємства або початком нового напрямку можна закликати благодать Божу храмової молитвою. Для цього в церкві потрібно відслужити молебень перед початком доброї справи. Храмова молитва, окроплення святою водою, настанови священика обов’язково закличуть благословення Господнє на нове починання.

Благочестива традиція – брати благословення у священика. Для цього необхідно в церкві після служби підійти до священика, хрестоподібно скласти руки і звернутися з проханням: «Батько (ім’я), благословіть на (продаж квартири, торгівлю та інше)». Священик допоможе мудрим напуттям, осінить хрестом, яке захистить від підступів злих сил.

Ссылка на основную публикацию