Сильна молитва матері про дочку: для захисту, про здоров’я, щастя, примирення

Найбільшим щастям для православної матері є благополуччя її дочки. Заради цього любляча своє чадо мати може пожертвувати багатьом. Але є дуже простий, приємний і надихаючий спосіб зробити свою дитину щасливою. Молитва матері про дочку, яку казали щодня з глибоким благоговінням і вірою в кожне слово, обов’язково буде почута. Святі ангели донесуть її до небес і доповнять своїм клопотанням. Щира віра здатна творити чудеса, підтвердженням цьому служить маса прикладів з життя. Навіть в періоди важких випробувань найсильніша материнська молитва дарувала дитині порятунок. Саме тому не варто православної жінці чекати тривог і бід, а починати читати святі молитви щодня, віддаючи свою дочку під захист вищих сил.

Кому молитися про щастя дочки?

Кожна православна жінка, що стала матір’ю, повинна безупинно молитися, щоб випросити щастя для своєї дитини. Оберегом для дочки буде молитва жінки до Ісуса Христа, Пресвятої Богородиці, Ангелу-Хранителю.

Також з конкретними проханнями можна звертатися до Миколи Угодника, Серафима Саровського та Ксенії Петербурзької.

Ісусу Христу

Спаситель є головним захисником і людинолюбцем. Особливо Ісус любить дітей, які до певного віку є ангелятами. Православна жінка, звертаючись за допомогою до Всевишнього про щастя дитини, обов’язково буде почута. Це може бути захисна молитва про сина чи дочки, підлогу в даному випадку не має значення. Тому читати її рекомендується з того моменту, коли жінка дізнається, що завагітніла.

Надалі можна коригувати звернення за статевою ознакою і про кількість дітей. Молитва охоплює всі життєві аспекти дитини: здоров’я, удача, здібності, подальше сімейне благополуччя, успішна робота і т. Д. Вручаючи дитини в руки Господа, мати забезпечує йому заступництво протягом усього життя, посилюючи цей захист з кожною молитвою. Святе звернення слід вимовляти вранці або перед сном, попередньо прочитавши молитву «Отче наш».

Пресвятої Богородиці

Свята Діва Марія є люблячої і турботливої ??Матір’ю для всіх людей, незалежно від віросповідання. Її безмежна любов до свого сина Ісуса Христа поширюється на всіх дітей, що живуть на землі. Молитва матері про щастя дитини обов’язково буде почута, і Пресвята Богородиця візьме улюблене чадо під своє небесне заступництво. В даному випадку стать не має значення, Божа Матір любить всіх діток однаково. Але особливо трепетне ставлення буде до дівчинки, яку турботлива мама готує до гідного продовження роду. Пресвята Діва Марія сама є жінкою, тому її допомогу у вихованні майбутньої матері буде безмірна.

Спільна молитва буде ставитися до всіх життєвих періодів дочки, починаючи з благополучного дозволу від тягаря матері і закінчуючи удачею до глибокої старості. Святе звернення рекомендується вимовляти з ранку або ввечері після молитви «Богородице, Діво, радуйся».

Ангелу-Хранителю

Кожному хто народився дитині Господь приставляє святого ангела, який супроводжує людину протягом усього життя. Захисна молитва матері про свою доньку, звернена до її ангела-хранителя, є дуже потужним оберегом. Доручаючи турботу про свою дитину святому ангелові, жінка може бути впевнена в щосекундної захисту дочки небесними силами на всіх її життєвих шляхах.

Щодня вимовлена ??молитва буде гарантією повної безпеки. Ангел допоможе в разі раптової тривоги або виниклих проблем. Звертатися можна в будь-який час у міру необхідності, на постійній основі прочитання бажано проводити вранці або ввечері перед сном.

Кілька порад на допомогу матері

Любляча мати сприймає проблеми дочки гостріше і болючіше, ніж свої власні. Без Божої волі вирішити їх практично неможливо. Але іноді однієї молитви недостатньо. Рекомендується скористатися деякими порадами, які допоможуть посилити позитивний вплив на долю дитини:

  • Починати завжди молитися про щастя і благополуччя своєї дочки бажано до її появи на світ. Вітається постійне відвідування церкви, покаяння, причащання та інші православні обряди.
  • При виникненні певної проблеми щодо здоров’я, поведінки, особистому житті і т. П. Дочки матері необхідно постити мінімум 3 дні, бажано відвідати церкву, роздати милостиню.
  • Попереду чекає довгий шлях до вирішення проблеми, тому необхідно починати з покаяння в своїх гріхах і усвідомлення помилок. Варто максимально позбавитися від негативних проявів свого характеру і постаратися позитивно змінити спосіб життя.
  • Найголовнішою умовою для того, щоб бути почутим, є істинна віра в благополучний результат, повна самовіддача і глибоке усвідомлення кожного слова.

Вимовляти молитву обов’язково слід вголос. Це можна робити пошепки або дуже тихо, але з промовляння слів. Подумки прочитана молитва не має особливої ??сили.

Для різних ситуацій

Протягом життєвого шляху дитини, іноді любляча мати стикається з деякими проблемами. Звертатися за допомогою в цьому випадку можна до Ісуса Христа, Пресвятої Богородиці, до певного святому, який допомагає впоратися з конкретною проблемою, або до образу улюбленого святого:

  • Про здоров’я. Материнська молитва про здоров’я доньки може бути звернена до Пресвятої Богородиці або Пантелеймону Зцілителя. Саме від очних хвороб – іконі Казанської Божої Матері, при головному болю – Іоанну Хрестителю, хвороби немовлят – великомученику Микиті.
  • Про допомогу в успішному навчанню. Щоб дочки легко давалася будь-яка наука, рекомендується звернутися за допомогою до Іоанна Златоуста, Сергія Радонезького і пророку Наумові, дуже дієвою є молитва про поповнення розуму.
  • Про заміжжя. Кожна жінка мріє про те, щоб її дочка змогла вийти заміж за самого гідного чоловіка в світі. При клопотах матері про своєчасне і щасливе заміжжя дочки допоможе Микола Чудотворець, Матрона Московська і Ксенія Петербурзька.
  • Про зачатті дитини. Мрія про те, щоб побачити свою дочку щасливою матір’ю, а себе бабусею, властива кожній жінці. Про зачатті моляться православним святим Йоакима і Анни, Захарія і Єлизавети, Роману-Чудотворцю.
  • За допомогою під час пологів. Звернення до ікони Божої Матері Феодорівської або великомучениці Катерині значно полегшить страждання і допоможе народити здорового малюка.
  • Про примирення з дочкою. На превеликий жаль, не завжди навіть самої люблячої матері вдається знайти спільну мову зі своєю дочкою. Налагодити стосунки допоможуть молитви до Іоанна Златоуста, Сергія Радонезького і Тихона Задонського.
  • Молитва в день народження. Величезною силою і потужним оберегом на цілий рік є материнська молитва в день народження дочки. В цей день рекомендується звертатися до Ангела-Хранителя, Ісусу Христу, Пресвятій Богородиці або Миколі Чудотворцю.

Кожній жінці, яка стала матір’ю, необхідно постійно пам’ятати про божественну місію, яку їй подарував Господь. Щастя дочки знаходиться в її руках. Своїми молитвами, постійною турботою і величезною материнською любов’ю вона може творити чудеса.

Ссылка на основную публикацию