Сильна молитва Миколаю Чудотворцю про допомогу в роботі

Микола Угодник в православ’ї вважається одним з найбільш шанованих святих. Молитви до нього мають воістину великою силою. Багато віруючі відзначають чудеса, свідками яких вони стали, приходячи поклонитися до ікони святого. За допомогою до чудотворцеві звертаються для вирішення різних побутових проблем. Найбільш частими є прохання про зцілення, захисту та даруванні хорошої роботи. Щоб святий допоміг необов’язково бути православним, але необхідно від чистого серця вірити в Божу допомогу і любити ближнього.

У яких випадках варто звертатися до святого?

У християнстві святитель Микола шанується як чудотворець і покровитель дітей, сиріт, сімейних вогнищ. Йому моляться дівчата, щоб той привів до них звуженого, моряки просять його про допомогу в плаваннях, а невинно засуджені – про звільнення.

Як стверджують служителі в храмах, Микола Чудотворець допомагає в різних ситуаціях. Він нікому не відмовляє в допомозі, якщо вона дуже потрібна. Часто віруючі люди отримують допомогу в наступних життєвих труднощах:

  • коли умови праці занадто негативні і необхідно змінити місце роботи;
  • коли довгий час не з’являється бажана вакансія;
  • коли безпричинно збираються звільнити людину або скоротити штат співробітників;
  • якщо кар’єра стоїть на одному місці і немає росту (не через лінощі або безвідповідальності);
  • при нестачі грошей на забезпечення або прожиток родини;
  • при постійних затримках зарплати;
  • при конфліктних ситуаціях з начальством (щоб налагодити відносини);
  • щоб чоловіка або сина взяли на роботу;
  • коли співробітники будують підступи;
  • коли хтось хоче підсидіти робоче місце;
  • коли чи не знаходиться підходящої вакансії;
  • коли у доньки проблеми з роботою або у неї не виходить знайти хорошу роботу;
  • при різних труднощах в справах.

Сильні молитви Миколі Чудотворцю

Якщо людина шукає підходящу роботу, бажає кар’єрного росту і росту прибутку, хоче зміцнитися на робочому місці так, щоб ніхто зі співробітників не підсидів, то слід прочитати наступну прохальну молитву Миколі Чудотворцю про допомогу в роботі:

Якщо людину не влаштовує зарплата, потрібна удача в заробітку або просто благополуччя для сім’ї, читаються наступні три короткі молитви:

Наступна молитва стане в нагоді для захисту від заздрісників на роботі, від лихого ока, від різних змов за спиною, від сварок з начальством:

Щоб допомогти синові, дочці або чоловіку влаштуватися на хорошу роботу і налагодити їх фінансові справи, читається ця сильна молитва:

Про збереження робочого місця при скороченні, про здобутті гідного посади, про вдале проходження співбесіди, хорошою заробітною платою моляться наступним чином:

Бажано продовжувати читати молитви сорок днів до повного усунення проблеми. Пропускати дні не можна – якщо день пропущений, то доведеться починати все заново. Для тих, кому важко читати молитви все сорок днів, потрібно хоча б читати до появи якогось відчутного результату.

Як підсилити ефект від молитви?

Майже в кожному православному храмі присутня ікона святого Миколая Можайського, тому у всіх віруючих є можливість звернутися з молитвою про допомогу безпосередньо біля ікони. У церквах і святих місцях, особливо біля намолених ікон і чесних мощей молитва швидше доходить до Бога.

Нетлінні мощі святителя Миколая зберігаються в місті Бар (Італія). Вони здатні мироточити час від часу. Моляться біля них люди обов’язково отримують чудову допомогу по роботі і в інших справах.

Батюшки рекомендують помолитися в таких місцях для більшої ефективності. Наміри, що молиться, повинні бути чесними і світлими – не повинно бути всередині відчуття заздрості, злості або бажання нашкодити кому-небудь. Завжди бути присутнім в храмах для звернення до Миколаю Чудотворцю необов’язково – він чує звернення звідусіль, з будь-якого куточка землі.

Як правильно молитися святому?

Молитва – це дуже сокровенне справу, яка стосується тільки того, хто молиться. Це не просто читання або вимова слів, а ритуал, спрямований на тренування світлих почуттів і зміцнення духу. Його проводять у відокремленому місці, без сторонніх.

Перед молитвою потрібно правильно налаштуватися – відкинути всі сторонні думки, попросити прощення подумки у бога і у тих людей, яких образили. Якщо є час, можна спробувати пригадати ті дії і рішення, що призвели до ситуації, що склалася в роботі. Після цього потрібно усвідомити зроблену помилку, щоб в подальшому ситуація не повторювалася. Потім треба вмитися, чисто одягнутися, запалити свічку або лампаду, приготовані заздалегідь.

Хорошим варіантом буде на додаток розкурити ладан або кадильний свічок. Аромат, що виходить від них, налаштує на піднесені почуття і відчуття. Після цього читається молитва, обрана заздалегідь. Читати можна вголос біля ікони святого (якщо є така в квартирі), а можна про себе і кілька разів, до появи відчуттів комфорту і тепла. Після закінчення молитви можна звернутися до святителя Миколая своїми словами, розповісти прохання або бажання. Під час звернення необхідно подумки концентруватися на образі святого або образі Бога, уявити яскраве світло виходить з небес. Потім потрібно поклонитися з вдячністю і відпустити всі думки.

Священики радять не забувати підносити подячні молитви до Миколаю Чудотворцю по вдалого завершення справ пов’язаних з роботою.

Порядок вознесіння молитви про допомогу в храмі:

  1. 1. Купити свічку в крамниці при церкві.
  2. 2. Запалити свічку і поставити біля образу святого.
  3. 3. Прочитати молитву (можна кілька разів).
  4. 4. Мовлення прохання подумки.
  5. 5. Подякувати святого.
  6. 6. Віддати уклін (земної або поясний) для вираження ступеня подяки.

При відвідуванні храму дівчина повинна бути в довгій спідниці і з покритою головою, чоловіки – без головного убору і в сорочці з рукавами по кисті. Після молитов не потрібно розповідати всім підряд про звершення. Лагідність, смиренність, терпіння і радість повинні наповнювати людини після виходу з храму.

Написані рекомендації не є обов’язковими, але якщо людина хоче дійсно отримати допомогу від святого, то потрібно до них прислухатися.

Молитва допомагає не тільки знайти бажану вакансію і забезпечити достаток в сім’ї, а й зміцнити силу духу. Щоб благодать Божа і святі не відходили від людини, служителі церкви радять вправлятися в молитві кожен день. У тому числі не варто покладати всі надії тільки на молитву – необхідно робити реальні кроки щодо поліпшення ситуації, пов’язаної з роботою або грошима. Для цього потрібно розглянути всі шляхи вирішення проблеми, сходити на співбесіди і скласти чіткий план дій. Святі і Бог дають можливості, а вже скористається ними людина чи ні, залежить тільки від нього самого, від його наполегливості і працелюбності. Варто пам’ятати, святі усіма силами намагатимуться допомогти нужденному і вказати шлях до вирішення проблеми.

Ссылка на основную публикацию