Сильна молитва про роботу: щоб знайти хорошу, з гідною зарплатою

Молитви про роботу, звернені до Бога і святих мучеників, допомагають працевлаштуватися і отримувати гідну заробітну плату. У кожного виду професійної діяльності є свій покровитель на небесах, у якого слід просити допомоги для досягнення успіху, стрімкого кар’єрного зростання і здобуття фінансової незалежності. Але якщо людина не визначився зі своїм покликанням, можна молитися різним святим: Миколі Чудотворцю, Спиридону Триміфунтському, Матрони Московської, святому мученику Трифону, а також Спасителю і Пресвятої Богородиці.

Молитовні звернення до Господа Бога і Богородиці

Допомагає знайти гідну роботу прочитання молитви “Отче Наш”, а також такі молитовні слова: “Господи Ісусе, Батько наш небесний! Даруй рабу Твоєму (ім’я) роботу до душі, щоб я міг (могла) самореалізуватися і проявити всі свої здібності і таланти, які Ти дав мені при народженні, яка доставить мені неймовірну радість і втіха, стане моєю віддушиною і покликанням. Допоможи приносити користь своєю працею ближнім людям і дай сили на кожен день, щоб працював (працювала) я невпинно і з великим завзяттям. Хай буде воля твоя. Амінь “.

Молитва Господу Богу на знаходження підходящої роботи:

Подячна молитва після знаходження роботи, яку потрібно читати перед початком першого трудового дня: “Царю небесний, тішить, Всевишній Господи, спаси душу раба Твого (ім’я) грішного і очисти її від скверни всякої. Благослови, Боже, і поможи рабу Твоєму (ім’я) недостойному і грішному приступити до справи на славу і честь Твою. Ісусе Христе, Боже Всемогутній, святий кріпкий, Святий Безсмертний, мене помилуй, раба Твого (ім’я), і даруй життєву енергію і силу на звершення розпочатого праведного справи. у віки віків. Амінь “.

Звернення до Богородиці: “О, пані, Пресвята Владичице Богородице! З вірою, страхом і великою любов’ю в серці звертаюся, припадаючи перед іконою Твоєю, молю Тебе, Матір милосердна Бога Всемогутнього і сина його Ісуса Христа, хай береже нашу країну, і в благочесті її затвердять всі Святі сили. Діва Маріє, поможи мені в працевлаштуванні і визволи від лукавих помислів і корисливих людей, віддай по вірі моїй глибокій, так прости всі мої гріхи і гріхи, допоможи знайти справу всього мого життя, яке принесе користь людству і мені в вигляді духовного зростання і матеріальних благ. Дякую за Твоє милосердя і за те, що чуєш всі мої благання. Сподіваюся на Тебе, Пресвята Богородиця, і на Господа Бога і сина Твого Ісуса Христа, на хресті розп’ятого за нас, недостойних. В ім’я Отця і Сина його і духу Святого. Амінь “.

Можна вимовляти молитву про працевлаштування своїми словами, які йдуть від самого серця, і обов’язково подякувати Господу Богу після прочитання молитовних слів. Звертатися до Всевишнім силам потрібно регулярно, щоб здійснити задумане найближчим часом і отримати Боже благословення в роботі.

Сильні молитви про працевлаштування різних святих

Просити допомоги в роботі можна не тільки у Спасителя і Діви Марії, а й у різних святих.

Миколи Угодника

При зверненні до святого з проханням про знаходження нової грошової роботи, яка буде до душі людині, потрібно знати кілька нюансів:

  • Візуалізувати роботу своєї мрії в найдрібніших подробицях під час прочитання молитви.
  • Звертатися до Миколаю Чудотворцю тільки з відкритою душею і чистим серцем.
  • Чи не розповідати про свої прохання до Вищих сил, поки що молиться не знайде бажану роботу з хорошою зарплатою. В іншому випадку благання про отримання гідної професії найближчим часом залишаться без відповіді.

Текст молитви Святому Миколаю, яку потрібно читати перед його іконою будинку або в храмі: “Молю тебе, Микола святий Угодник, допоможи мені в пошуку роботи, щоб не було перешкод і труднощів на моєму шляху і не потребував я, Божий раб (ім’я), в грошах, а труд гідно оплачувалася. Чудотворець Миколай, почуй мою молитву і визволи від людей злісних і жадібних, щоб колектив був приємним і дружним на новій роботі, щоб ніхто не заздрив і не робив підлості один одному, щоб начальство не звариш і гроші своєчасно платило. так буде так на віки віків. Амі нь “.

Якщо людину звільнили з колишнього місця роботи без вагомої на те причини або конкуренти розорили власну справу, не варто тримати на цих людей злобу і ненависть в серці. Потрібно пробачити кривдників, звертаючись до святителя за допомогою.

Молитву про допомогу в роботі можна читати не тільки людині, яка її шукає, а й його матері або дружині – для посилення ефекту і швидкого виконання свого прохання для сина або чоловіка.

Сильна молитва на удачу в роботі: “Святий Чудотворець Миколай, визволи мою душу від лестощів і заздрості, чорних помислів і злоби лютої людей поганих. Коли справа не йде на лад через злий намір окаянному, так ворогів мої як карай, а пошли їм душевний спокій і удачу. коли є на мені сажа гріховної, раб Божий (ім’я) щиро кається і просить допомоги чудодейственния свою праведну роботу своєї. Зішли мені працю по совісті і гідну оплату, нехай мої Добрия починання завжди успішно завершуються. Амінь “.

мученику Трифону

Молитва святому мученику Трифону про знаходження свого покликання: “Святий мученику Трифон, ти допомагаєш усім нужденним, поможи і мені знайти роботу гідну і праведне. Прости всі мої гріхи і вчинки безчесні, Всевишній Господь наділив тебе чудотворною силою, яка допомагає рабам Божим – благаю, ниспошли мені благодать свою і допоможи влаштуватися на улюблену роботу. Як ти позбавив людей з Кампсади від неминучої загибелі, так і мене визволи від злиднів і безгрошів’я, поганого начальника і безробіття. Нехай мій шлях трудової буде безобл льним і світлим, нехай він приносить моральне задоволення і фінансове процвітання. Не дозволь мені допустити помилок, дій недобрих, безчесних. Обіцяю шанувати тебе, святий мученику, до свого останнього подиху, і буду віддавати тобі честь і славу. Амінь “.

Спиридону Триміфунтському

Сильна молитва Спиридону Триміфунтському про знаходження гарної роботи:

Матрони Московської

Молитовні слова Матрони Московської для пристрою на високооплачувану роботу: “Блаженна і свята мати Матронушка наша, допоможи своїми молитвами святими Божого раба (ім’я) отримати нову роботу, для спасіння зручну і до духовного зростання, щоб раб Божий (ім’я) міг багатіти не тільки матеріально , а й духовно. Допоможи відшукати мирного і добродушного роботодавця, яка не зневажає заповіді Господа Бога і не примушує працювати на свята святі і в дні недільні. Так захистить Всевишній Господь раба Божого (ім’я) від спокуси всякого і зла на його місці робочому, так буде ця праця на спасіння, Батьківщині і храму Божого на користь, а батькам раба Божого (ім’я) на радість. Амінь “.

Серафима Саровського

Текст молитви про швидке працевлаштуванні: “Батюшка всемилосердним Серафима! Я кличу до Тебе, і молю о помощи для раба Божого (ім’я). Прости мені всі гріхи і допоможи, Серафима батюшка, у вирішенні життєвих проблем і труднощів. Настав мене, прошу, на шлях істинний і праведний, щоб я став (стала) добропорядним і гідною людиною, який рухається в правильному напрямку і приносить кожен день користь оточуючим. Батюшка Серафімушка, допоможи, молю, рабу Божому (ім’я)! Сподіваюся на твою чудодійну силу в пошуку нової та гідної роботи, чт оби в будинку нашому завжди був достаток і не знали ми потреби і лих, щоб спокійно і легко було на душі у мене. Так нехай по милості твоїй буде так. Серафімушка преподобний, святий заступнику і помічник у справах мирських, проханнях і бідах всяких! Помилуй і спаси грішних нас! Проси за нас у Бога Всевишнього і Всемогутнього. Амінь “.

Ксенії Петербурзької

До блаженної Ксенії звертаються з такими молитовними словами про якнайшвидшому знаходженні хорошої роботи: “Про блаженна і свята мучениця Ксенія! Ти жила під покровом Всевишнього Бога, укрепляемая і ведена Богородицею, спрагу і голод, спеку і холод, гоніння і паплюження ти зазнавала, про матір Ксенія, дар чудотворення і прозорливості отримала ти від Господа Бога. Свята церква тебе прославляє, як і я молюся, раб Божий (ім’я), за набуття душевного і фінансового спокою, пошли працю хороший і гідний, щоб робота користь і радість приносила, з бавь від брехливих і заздрісників, вбережи від змов і хитрості людської недоброї, допоможи отримувати хорошу зарплату за праведний працю і наділи силами життєвими раба Божого (ім’я). возносить подяку тобі і всім святим мученикам. Повік. Амінь “.

Якщо щиро просити з вірою з душі і з чистим серцем, Вищі Сили обов’язково допоможуть знайти бажане.

Ссылка на основную публикацию