Сильна молитва Всецарице: при онкології, акафіст про зцілення від раку для хворих, родичів

У медичному науковому товаристві досі є загадкою, чому з’являється рак. Той факт, що Господь і його святі допомагають хворим зцілитися, не піддається сумніву. Доктора науково не можуть пояснити часті випадки чудесної допомоги згори, а отримали зцілення дякують Богові за відновлене здоров’я.

Як тільки людина дізнається, що у нього рак, він впадає у відчай і не знає, що робити. Далі настає біганина по лікарнях, від неприйняття людина переходить до відкидання і образі за свою біду, в стан повного відчаю. Потім настає прийняття свого хреста і смиренність, після чого можливо зцілення.

Правила молитви про зцілення

Якщо людину спіткала біда у вигляді онкологічного захворювання, слід невпинно молитися, просячи Господа про одужання. Якщо приймати захворювання як випробування, що було послано понад, можна вірити і сподіватися на допомогу Всевишнього.

Будь-яка молитва – це духовна робота, яка вимагає певних зусиль. Моління від онкології передбачають ряд особливостей. Так, перед початком читання исцеляющих текстів бажано попросити благословення духівника. Священик підкаже, коли молитва правильна і може допомогти, а яка схожа на змову. Читати молитви стоїть при запалених церковних свічках або лампадці. Символ свічки показує причетність людини до божественного світла і є чином спрямованості до Бога.

Коли хворий з щирою вірою читає молитву, сила її стає дієвою. Коли він серцем вимовляє кожне слово прочитаної молитви, відчуває покаяння, то позбавляється від усього нечистого в собі.

Для правильної молитви рекомендується наступне:

  • Здійснювати хресне знамення і поклони.
  • Прийняти пост. Хворому не потрібно обмежувати себе в корисних продуктах, але він може стримуватися в надмірності і ласощі. Слід дотримуватися духовного посту: уникати всього нечистого, здійснювати милостиню, більше читати Святе Письмо.
  • Запалювати свічки перед образами. Слід придбати ікони Христа Спасителя, Пресвятої Богородиці «Всецариця», святого Пантелеймона Цілителя і Луки Войно-Ясенецького.
  • Промовляючи слова молитви, обов’язково потрібно вірити в наступне зцілення. Православний християнин покликаний переносити навіть найважчі випробування з почуттям подяки Богу за все.

Моління перед образом «Всецариця»

Хворому онкологічним захворюванням жити стає дуже складно. Його близьким теж доводиться нелегко. Від їхніх зусиль залежить, чи буде хворий боротися за життя або впаде в розпач. Близьким людям необхідна небесна допомога і заступництво Богородиці в справі одужання рідну людину.

Величезній кількості людей молитва перед образом Діви Марії «Всецариця» дарувала зцілення від смертельної недуги. Історія образу така: одна людина захоплювався чаклунством і вирішив перевірити свою майстерність перед ликом Діви Марії. Під час виголошення змови раптом виник яскраве світло і безбожного невідомою силою відкинуло на землю. У страху чаклун кинувся до монахів, приніс покаяння і назавжди залишив своє богопротивне заняття. Ім’я образу – Пантанаса або пані, володарка, вказує на особливу владу лику. Спочатку явивши диво проти чаклунства – духовної хвороби, образ з часом виявив особливу благодать зцілення онкохворих – тяжкої хвороби сучасності. Так, в духовному плані можна порівняти популяризацію магії в православних країнах з ураженням тіла злоякісну пухлину. Саме цього образу моляться як допомагає від псування. Зараз ікону Пантанаса можна зустріти в кожному храмі, особливо моляться їй жінки, які страждають на рак молочної залози.

Чудотворна ікона Богородиці «Всецариця» перебуває на Афоні в храмі Ватопедської обителі. Образ легко пізнаваний: Богородиця в багряному вбранні сидить на царському троні з подушками, позаду – два ангели.

Отримати полегшення в своєму стражданні може будь-яка людина, незалежно від того, ходив він до церкви чи ні. Якщо молитва йде від самого серця, щиро, з благанням про допомогу – Господь обов’язково допоможе.

Завдяки міцній вірі та допомоги Божої Матері безліч хворих благополучно пережили онкологію. Крім того, молитва допомагає подивитися на навколишній світ іншими очима, трохи відмовитися від тривожних думок і заспокоїтися. Перед тим як почати молитву і попросити Бога про зцілення, необхідно осмислити свою хворобу. У сильної молитви людина переноситься в інше місце, бачить тлінність всього сущого, усвідомлює покликання людини в любові до ближніх, і, можливо, побачить справжні причини захворювання.

Молитва «Всецарице»

В церкви слід обов’язково замовити акафіст про болящих перед іконою Пантанаса. Цю требу виконує священик, під час читання бажано бути присутнім і замовлять її. Якщо є можливість, слід замовити такі служби в монастирях та інших храмах, адже спільна молитва має особливу силу.

Під час молитви слід просити:

  • одужання і здоров’я не тільки за хворого родича, але і всім рідним і близьким;
  • дарувати сили на боротьбу із захворюванням;
  • послати смиренність і терпіння як хворому, так і близьким, що моляться за нього;
  • милості Божої до всіх.

Акафіст перед іконою

Текст акафісту варто мати вдома і прочитувати його по можливості щодня. Якщо моління церковнослов’янською дається важко тим, хто ніколи не молився, слід звертатися до Діви Марії своїми словами.

Текст акафісту починається так:

  • Новоявле? Нней Твоє? Ї іконі стоячи перед? Ще ве? РНДІ, уми? Льно оспівуючи? Ем Ті, Всецарі? Це, раби? твої ?; пошли? цельби? до Тебе? притік? ющим ни чи ж не рабо? м Твої? м, щоб усі ра? достно зове? м до Тебе: Ра? сердься, Всецарі? це, Неда? ги на? ша благода? тию зцілити? ющая.

Молитва перед образом “Всецариця” допоможе не тільки одужати, але і додасть душевних сил, які так потрібні в боротьбі з труднощами і негараздами, супутніми хвороби. Слова, сказані з самого серця, здатні послати полегшення, зменшити страждання хворого і зцілити його. Якщо Господь почує молитви, слід не забути подякувати. Більшість згадують про Бога лише в біді, а потрібно пам’ятати про Нього завжди. Дякувати Господу слід за все – і хороше, і погане, адже промислом своїм Господь дарує людині найкращий шлях до порятунку душі.

Ссылка на основную публикацию